Market

SHALA SWISS OIL – MARKET

Mirësevini në Shala Swiss Market, Market i përshtatshëm në stacionin e juaj!

IMG_0094Shala Swiss Market ofron asortiman të gjërë produktesh (mbi 20000 artikuj) të prodhuesve vendor dhe ndërkombëtar.
Shala Swiss Market ka ambient modern dhe relaksues, si dhe staf të kualifikuar, i cili ju ndihmon blerësve për përzgjedhjen e duhur.
Shala Swiss Market shumë shpejtë u bë sinonim i kujdesit ndaj konsumatorit.
Përveç shërbimeve të mira dhe games së gjërë të produkteve,
Shala Swiss Market tërheq konsumatorët e shumtë me çmime të volitshme.
Së shpejti hapet Qendra tregëtare më moderne në Kosovë, e cila
gjendet në Peje.
Në Shala Swiss Market ju shpejt dhe me lehtësi të merrëni gjithçka për nevojat tuaja të përditshme: Shala Swiss Market ofron produkte me çmimet më të ulëta, produkte të brendeve të njohura, prodhime të freskëta të tilla si perime, fruta, produkte të qumështit, mish, bukë dhe sanduiçe, pije alkoolike dhe jo alkoolike si dhe një gamë të gjerë të produkteve tjera. Një kënd i kafesë dhe zgjedhje të ndryshme të shërbimeve tjera janë poashtu në dispozicion
..
12592181_1310701105622399_5948349765900856618_nIMG_0107