Shërbimet

Shërbimet që ne ofrojmë janë ideuar që të jenë komplementare për nga lloji i të gjitha makinave me mallrat që kompania jonë tregton:

Bleni karburant të lirë –  ku çmimet e naftës dhe për benzin për ngrohje në Kosovë janë më të volitshmet – dhe Oferta për blerjen e naftës mund të gjeni në të gjitha pikat e Shala Swiss Oil.

kamionii

 

    • Për të realizuar shitjen e hidrokarbureve të lëngshme nga pikat tona të tregtimit me shumicë nga Perolifera Pejë dhe Rafineria e Shala Swiss Oil Petrol, kompania jonë ofron edhe transportin gjërë në destinacionin final të klientit me kosto minimale dhe duke ruajtur deri në momentin e dorëzimit të mallit të paprekur cilësinë e tij.
    • Transporti i lëndëve tjera djegëse jo të lëngshme dhe te nën produkteve tjera të naftës si koksi ( qymyri ), squfuri etj me mjete transporti.
    • Duke rritur kapacitetet e depozitave në magazinat tona të shumicës për hidrokarburante ne ofrojmë për klientët tanë edhe mundësin e depozitimit të sasive të porositura dhe të blera nga ata përtej kapaciteteve të depozitave të tyre.

 

Për Shërbimet që ne ju ofrojm ju mund të kontaktoni edhe përmes Email: Apo regjistrohuni tani si klient i Shala Swiss Oil Petrol.

Si klient të Shala Swiss Oil Petrol

 

Regjistrohu tani që të jeni gjithmonë të njoftuarë për ofertat tona më të reja sa i përket shërbimeve të Shala Swiss Oil Petrol.

Mos humbisni kohë, Regjistrohuni tani!

Ne ju shërbejmë me kualitet dhe staf profesional kurse njëkohësisht ju mund të kurseni me ne – Shala Swiss Oil ju ofron shërbimet më kualitative në tregun e karburantëve në Kosovë.

 

Me shërbimet tona ju përfitoni cilësi, kualitet dhe zbritje me çmime të volitshme për të gjitha llojet e produkteve.

vajpo

Vaj të  lirë, zgjedhni te Shala Swiss Oil Petrol.

Kurseni me Shal Swiss Oil Petrol

 

Ne ju shërbejm si kompani Shala Swiss Oil Petrol me çmime të ulta

12715262_1315863335106176_3554337971185615815_n

Shala Swiss Oil Petrol në tërë Kosovën ofron naftën apo karburantet më kualitative dhe me çmimet më konkuruese në tregun e karburanteve në Kosovë.

Tek ne me rëndësi është edhe siguria juaj

Zhvillimi i çmimit të naftës është ndonjëherë i vështirë për tu vlerësuar. Brenda një kohe të shkurtër mund të rritet masivisht çmimi.

Informacion në lidhje me vaj abonim për ngrohje do të gjeni më poshtë.

Shala Swiss Oil Petrol  ju sjellë edhe naftë për Banesa, Shtëpi, Lokale apo të ndryshme.

Niveli në tank matet me saktësi të lartë, nëse shuma përcaktohet më poshtë, ju njofton Oil Control që ju duhet të ri-mbushni naftën.