Super Benzin 95

12688111_1315112108514632_5114381476815865891_nBenzina pa plumb 95 siguron që motori juaj të punoj me efikasitet të përmirësuar dhe gjithashtu përmban formulen ekskluzive ekonomike të karburantit, e projektuar për të parandaluar ndërtimin e depozitave të karbonit, duke ndihmuar për të ruajtur efikasitetin e motorrit tuaj.

 

Shala Swiss Oil është 24 orë në shërbimin tuaj dhe nuk ju lë pa benzin 95