Auto Gas Plin

Shala Swiss Autogas

12042701_1334546369904539_7124362408727955538_nGaz i lëngshëm i naftës (i njohur edhe si GLN ose Autogas) përdoret shpesh në familje, për shembull për gatim, ose si lëndë djegëse për ngrohje. Gazi i lëngshëm i naftës, ose gazi, është një prej lëndëve djegëse alternative më të zakonshme të përdorura sot në botë. Është i njohur për efikasitetin, edhe për shkak se ajo është më pak e dëmshme për shtresën e ozonit, në ditët e sotme gazi është si një nga burimet më tërheqëse të energjisë për njerëzit, të cilët janë të ngopur me faturat e larta të shërbimit të ngrohjes dhe çmimet stratosferike.