Vaj për lloje të makinave

Vaji motorik cili nevojitet për qfarë lloji të veturave, kamionave, Bagerave ?

Cili vaj motorik është i përshtatshëm për makinën e juaj varet parase të gjithave se qfarë motori kanë me benzinë apo motor dizel. Një motor me benzinë kërkon vaj motorik sikurse një motor diezel, Psh. temperatura e djegëjes është e ndryshme. Automakeri është i vendosur në mënyrë specifike për çdo model, kërkesat për vaj të motorit ndryshojn në intervale të caktuara. Në operimin manual për makinën e juaj ju do të gjeni klasifikimin e kërkuar dhe specifikacionet për vajin motorik.

vajpo

 

* Makina

* Furgonë dhe kamionët e lehtë

* Mallra të rënda, automjete dhe kamionë

* Traktora

* Bagera