Vaj Motorri për makina të rënda

Vaj motorri i vetëm, tërësishtë sintetik për motora dizel me ngarkesa të rënda të cilët plotesojnë normat e Euro 4 (DPF; SCR). Përdoret edhe në motorat Euro 3 dhe në motorat më të vjetër.
ACEA E7, E6, E4; API CI-4; MB 228.51, 228.5, 226.9; MAN M 3477; VOLVO VDS-2 Cummins CES 2077; MACK EO-M Plus; CAT ECF-1; MTU Type 3
Unbenannt vajpo2                                                                  

Ultra vaj motori sintetik i qëndrushmërisë së lartë për motora dizel të automjeteve transportuese i cili tejkalon specifikacionet e fundit europiane. Formulimi unik i Shell-it të cilët përkrahin prodhuesit e mëdhenj të motorave në (Euro III), mundëson kursimin e karburantëve dhe qëndrueshmëri të motorit me shfrytëzim maksimal të motorit.
ACEA E4; API CF; MB 228.5; MAN M 3277; DAF HP1, HP2; VOLVO VDS-2; MTU Type 3

Ultra vaj motori sintetik i qëndrushmërisë së lartë për motora dizel të automjeteve transportuese i cili tejkalon specifikacionet e fundit europiane. Formulimi unik i Shell-it të cilin përkrahin prodhuesit e mëdhenj të motorave në (Euro III), mundëson kursimin e karburantëve dhe qëndrushmëri të motorit me shfrytëzim maksimal të motorit.
ACEA E7, E4; API CF; MB 228.5; MAN M 3277; Scania LDF-2; VOLVO VDS-3, Cummins CES 2077; RVI RXD; MACK EO-M Plus; MTU Type 3