Produkte nga Shop

Hotel, Restaurant dhe Oil Petrol në një vend
12805919_1331563276869515_5707363680292647810_nTek Shala Swiss Oil Petrol kombinohen funksionaliteti dhe rehatia. Në të gjitha dhomat e motelit është e ndaluar pirja e duhanit dhe janë të pajisura me Dush / WC, SAT-TV, radio, orë me alarm, tharëse flokësh dhe Wi-Fi falas. Mundësi të shumta të rekreacionit që frymëzojn të rinjët dhe të vjetërit poashtu.

 

 

 

 

 

Kafe-Restaurant
SHALAAAKafe-restaurant për të shijuar një mëngjes të shëndetshëm. Restauranti  shërbenë kuzhinë tradicionale gjatë gjithë ditës. Në restaurant poashtu ofrojm Wifi falas, kënd për lojra të fëmijëve si dhe ngarkesë falas të automjeteve gjatë qëndrimit tuaj në motel apo restaurant.

 

 

 

 

 

 

Shala Swiss Oil Petrol Marketi 
12592181_1310701105622399_5948349765900856618_nShala Swiss Oil siguron çmimet më të përshtatshme për konsumatorët e tij. Proces i thjeshtë i dizajnit, ajo shkëlqen me produkte të cilësisë dhe të shërbimeve të klasit të parë. NëShala Swiss Oil, ne përdorim vetëm derivate të cilësisë së lartë dhe lubrifikantë Avia. Ju mund të mbushëni automjetin tuaj gjithashtu edhe me gaz natyror (CNG). Në Shala Swiss Oil Shop ju mund të bleni 365 ditë në vit.