Cigare të llojeve të ndryshme

Tek Shala Swiss Oil mundeni të bleni çdo lloj të cigareve si Marlboro Gold, Marlboro të kuqe dhe të gjitha llojet e tjera të  markave të ndyshme të cigareve.

IMG_0094

Mirësevini në Shala Swiss Oil

Jeni duke paguar çmime të larta për cigaret tuaja?. Ju pini duhan, por nuk dëshironi të shpenzoni kaq shumë para për cigaret e juaja? Atëherë tek ne ju jeni në vendin e duhur. Produktet e shitura nga ne janë të kualitetit më të lartë dhe ju paguani vetëm për pakon që deshironi ta merrni. Dëshironi një makinë të cigareve për të provuar veten me disa lloje të ndryshme të tymit të duhanit, ky nuk është problem jeni në vendin e duhur. Mos ngurroni të na kontaktoni dhe të na vizitoni në Shala Swiss Oil