Rezervoni Dhomën e juaj


IMG_011112805919_1331563276869515_5707363680292647810_nDhoma Moteli
Jeni duke kërkuar për një vend të lirë për të qëndruar? Mund të kaloni natën në një nga 12 dhomat tona të thjeshta, por miqësore. Jo luksoze, por me vlera të larta familjare dhe duke përfshirë një mëngjes të pasur. Kërkesa për  dhomën  tuaj do të konfirmohet nga ne me e-mail ose me telefon.
Email: info@shalaswissoil.com
ose Telefon 044 611 364
ose mundeni të aplikoni përmes formularit.