Café Restaurant

Kafe Restaurant Shala Swiss Oil 24 Orë E Hapur

Me një mjedis komod dhe një staf profesional Shala Swiss Restaurant është në shërbim të klientëve të saj çdo ditë dhe në çdo kohë 24 orë pa ndërprerje. Tek ne mund të shijoni të gjitha ushqimet tradicionale gjerë tek ato më moderne botërore. Gjithashtu ne ofrojmë edhe pije nga më të ndryshmet me një shërbim profesional dhe miqësor. Andaj jeni të mirëserardhur në çdo kohë në Shala Swiss Restaurant.

Unbenannt

Mëngjesi Dreka Darka
     Hënë
    Marte
     Mërkure
     Enjëte
    Premte
    Shtunde
    Diele