Shala Swiss Oil Petrol

 

Shala Swiss Oil Petrol Karburantet

Abonentë Mujor për të gjitha llojet e makinave

Tani edhe shumë pompa të reja të Shala Swiss Oil:
Nëse paguani me Kartele bankare tek shala swiss oil petrol për rimbushje me karburant të makines suaj atëhere ju përfitoni një zbritje.

Risi është edhe Larja e Makinave

Pastërti dhe Kujdes për veturën tuaj !
Shala Swiss Oil – Kartela për Larjen e Makinës:
Nëse jeni pjesë e grupit të Shala Swiss Oil atëhere Kartela për larjen e makinës për ju është falas.

Hapje të pikave të reja të Shala Swiss Oil Petrol

Harta_e_Kosovës

Shala Swiss Oil Petrol është në proces të hapjes së pikave në të gjitha komunat e Kosovës.
Me një staf profesional dhe me oferta fantastike.

Pastrimi i vetrurave  brenda dhe jashtë bëhet për çdo detaj dhe është me 20% zbritje

Zbritje 20% për pastrim të brendshëm prej vetëm 1 Euro .–

Dërgo makinën tuaj tani për një pastrim profesional për brenda me çmime shumë të volitshme tek Shala Swiss Oil Petrol