Shisha Shala Swiss OIL

Shala Swiss Oil ju ofron edhe Shisha
12688388_1318846601474516_5890820804484604565_n12669504_1318878778137965_4854055629767781271_nGjurmët e para të nargjile shisha mund të gjenden në Indi. Tubat e para të ujit janë bërë nga predha kokosit dhe bambuja në një formë të thjeshtë. Gjatë shumë shekujve të kaluar, përdorimi i nargjile është përhapur në mas të madhe në vendet arabe, si dhe në Turqi, ku prodhimi i hookahs / SHISHAS mori formën e tanishme dhe stili themelor mbetet i pandryshuar edhe në ditët e sotme ka mbetur pak a shumë.
Gjatë shekujve, gypat e ujit të ashtuquajtur kult janë përdorur gjerësisht dhe është shumë popullor edhe në ditët e sotme, sidomos në vende të tilla si Egjipti, Turqia, India, Arabia Saudite, Jordania, Libia, Siria, Tunizia, Jemeni dhe Afganistan. Shisha pirja e duhanit është gjithashtu është duke lulëzuar në botën perëndimore gjithnjë e më shumë.

 

Pesë blloqe ndërtimi të një nargjile / shisha e cila përbëhet nga një çorape, Tabakkopf shtyllë tymi, xham dhe xhami në pjesën e poshtme. Për prodhimin e tyre përdoren elemente të ndryshme, të tilla si Çeliku, qelqi, bronzi, dru, etj.
Hookahs / SHISHAS janë prodhuar në Indi Turqi apo Egjipt. Kanë një theks të veçantë në cilësinë e kolonës së tymit, i cili është “thelbësorë” për një nargjile / shisha dhe gjithmonë përbëhet nga materiale të cilësisë me të mirë.