Pije të ndryshme me dhe pa alkohol

MIRËSEVINI në marketin tonë Shala Swiss Oil

IMG_0107Ne kemi një përzgjedhje të gjerë të verërave, uiskit, pijeve jo-alkoolike dhe birrës. Shala Swiss furnizon shpejt dhe me lehtësi restorante të specializuara, dyqane, kioska, pishina dhe për rastet tuaja festive.  Ne jetojmë me tregtinë e pijeve.

Çdo gjë nga një burim – konsulence, shërbim, çmime të drejta dhe një gamë e gjerë e zgjedhjeve.